https://uwriterpro.com/write-my-coursework/ service write my coursework for me cheap and fast

Внимавайте за добавена захар, масла и консерванти като сулфити.

Внимавайте за добавена захар, масла и консерванти като сулфити.

Кевин за вежди RX

„Mmkay, добре, че просто ще ви кажа в момента, когато имате перфектни вежди. Сериозно! Но това, което бих искал да направя на теб, е това. Когато видите редакторска работа, те не правят наистина драматичното Instagram Brow. Същото нещо тук. Когато гледам вежди като вашите, не искам да ги съсипвам, като сложа твърде много продукт. Просто ще ги изляза и ще подобря това, което има.

„За да започнем, аз“ M ще използвам Anastasia Beverly Hills Definer, което е чудесно, защото има три точки. Можете да го използвате плоски и да правите удари. Или можете да използвате точката, за да създадете малки косми. И тогава другата страна е нашата любима, Spoolie.

„Мразя, когато хората казват това нещо:„ Веждите трябва да са сестри, а не близнаци! “, Освен ако не са супер далечни съседи, вие сте добри. Ние просто искаме да опитаме и дори тях. Аз също ви давам малко допълнителна арка. С плоската страна на този молив, аз буквално просто го влача през веждите. Така че вместо да рисувам отделни косми за вежди, аз просто засенчвам нещата.

„Последно, ще завършим с гел на Anastasia Brow. Наричаме Анастасия „кралицата на веждите“, защото тя започна цялото движение на веждите. Тя определено е най -популярната продуктова линия на веждите в Nordstrom. И ето ти! Просто изглежда по -излъскано. ”

Голяма благодарност на Кевин, че направи целите ни за вежди в реалност! Не забравяйте да разгледате и петте му любими продукта за красота за светеща кожа и го последвайте в Instagram @KevGlam.

Трябва ли да избягвате лектин в диетата си?

Без мазнини, без захар, без лактоза, безглутенова-свободно … какво остава да се яде, така или иначе? Мислехме, че сме чували и всичко това, но след това дойдохме лектин: нова чувствителност, за която да сме наясно. Steven Gundry, MD, сигурно прави дело за това в книгата си The Plant Paradox: Скритите опасности в „здравословните“ храни, които причиняват болести и наддаване на тегло. Консултирахме се с нашия вътрешен експерт по хранене, Сара Грийнфийлд, RD, за да прекъсне лектините за нас и да ни каже дали трябва да ги избягваме.

Първо, какво е лектин?

Лектините са растителни протеини. Те са част от естествената отбранителна система на растението. Най -общо казано, когато поглъщате лектини, те заобикалят храносмилането, без да бъдат засегнати от ензимите и ще се свързват със захарните молекули. Тези молекули могат да се прикрепят към клетките в чревната лигавица. Те могат да създадат малки сълзи, които научете фактите тук сега потенциално могат да създадат имунен отговор и да нарушат храносмилането.

Това е подобен възпалителен отговор, който някои хора имат с глутен, но с малко по -различен физиологичен процес.

Лектините се намират най -често в бобови растения и зърнени храни. Те обаче са и в много растения като домати, патладжан и чушки – особено в семената и кожата си. Боб, ядки, семена, зърнени храни, тиква, A1 мляко и царевица също съдържат лектини.

Трябва ли да отидем без лектин?

Всички органи в тялото работят усилено, за да работят усилено, за да работят усилено, за да работят усилено, за да работят усилено, за да работят усилено, за да работят усилено, за да работят усилено, за Управлявайте острото възпаление и поддържайте тялото чисто. Въпреки това, всички ние сме генетично различни и начинът, по който телата ни реагират на храната, варира. Храни, които незаконни имунен отговор или допринасят за хронично възпаление, ще вземат влияние върху тялото, когато се ядат последователно всеки ден. Ето защо въртенето на вашите храни може да бъде много мощен инструмент за подобрено здраве.

Чувствате ли се летаргични, мъгливи глави или подути? Имате ли раздразнена кожа? Имате ли други симптоми, свързани с храносмилането? Ако е така, може да искате да изследвате диетата си по -отблизо. В тези случаи препоръчвам да работите с регистриран диетолог, за да стигнете до корена на вашите лични проблеми. Може би имате възпалителен отговор на лектин или може би това е нещо друго. Можете също така да помислите за тестване на чувствителност към храна, за да видите дали богатите на лектини храни се появяват във вашите резултати. Можете да опитате диета за елиминация от там.

Ако идентифицирате чувствителност към лектин, има няколко неща, които можете да направите. Приготвянето на храни в тенджера под налягане може да намали нивото на лектините. Можете също така да изберете храни, които са по-ниски в лектини като сладки картофи, юка, корен на таро, тъмни листни зелени, морски зеленчуци, копър, броколи, карфиол, авокадо, маслиново масло, просо и отбрани пасища.

Няма черни или бели отговори, когато става въпрос за това какво да ядем. Всички ние сме генетично различни и начинът, по който тялото на всеки човек реагира. Продължавайте да четете, за да разберете дали сушените плодове всъщност са здравословни за вас.

Няма отричане на удобството на сушените плодове за закуска за грабване. Той е стабилен, преносим и вкусен! Информацията за сушените плодове обаче може да бъде противоречива. Може би сте чували, че това е здравословна закуска, но тогава други източници казват, че не е по -добър от бонбони. И така, каква е истинската сделка?

Какво е изсушеният плод?

Преди да се потопим в отговора, ако сушените плодове са здравословни, нека разгледаме по -отблизо изсушените плодове и как се прави. По дефиниция изсушените плодове са всякакъв вид плодове, чието съдържание на вода е отстранено чрез един от трите метода за сушене:

сушене-фриз-DryingDehydrating

сушенето обикновено се случва във фурна или слънцето. Въпреки това, повечето купени от магазина сушени плодове се изсушават при търговски дехидратори. Друга опция е сушенето на замразяване. Този процес е подобен на дехидратирането, но температурата е поставена под замръзване преди бавно да се повишава, причинявайки влага в плодовете да се изпари.

Различните методи за сушене водят до различни продукти с текстура. Докато сушените и дехидратираните плодове имат плътни, дъвчащи текстури, сушени от замразяване плодове са склонни да бъдат леки и ефирни.

Изсушени ползи от плодове

Висока хранителна стойност

изсушени Плодовете се зареждат с микроелементи, фибри и антиоксиданти. Поради процеса на дехидратиране, който премахва водата, едно парче сушени плодове съдържа приблизително същото количество хранителни вещества като цялата му версия на пресни плодове – все пак в много по -малък, по -концентриран пакет. Единственото изключение е витамин С, който се губи в процеса на дехидратиране.

Тегло, изсушените плодове съдържат повече от три пъти по -високи фибри, витамини и минерали на пресни плодове. По този начин дехидратираните плодове са изключително питателен вариант, когато е правилно порция. Размерът на порцията обаче е ключов!

удобство

Хранене настрана, сушените плодове са удобни. Можете да го скриете в чантата си или да го държите в чекмеджето на бюрото си за лесни, стабилни опции за закуска. За да извлечете максимума от изсушените си плодове, дръжте размерите на порциите си малки, така че да не консумирате повече от 15 до 20 грама захар при едно заседание. (Този размер на порцията се равнява на две парчета големи сушени плодове, като филийки манго, и около две супени лъжици малки сушени плодове, като стафиди.)

Лесен за сдвояване

За да запазите вашия Стабилна кръвна захар, сдвояване на изсушените плодове с добър източник на протеини или здрави мазнини. Опциите за интелигентно сдвояване включват:

Nutsseedsgreek Koughurtplant на базата на кисело зърново яйца, сварено яйце

изсушени плодове reg знамена

както беше споменато, има няколко предимства за ядене на сушени плодове. Въпреки това, внимавайте за следните виновници, които биха могли да превърнат вашата здрава закуска в нещо по -близо до нежелана храна.

Съдържание на захар

дехидратирането на плодове причинява загуба на вода от около 75 процента, което означава плодовете е много по -концентриран в хранителните вещества, но също и захар и калории. Добро правило е да намалите размера на вашата порция със 75 процента, за да компенсирате загубата на вода.

Например, вероятно няма да ядете 15 пресни кайсии на едно заседание, но може да намерите Лесно е да се яде 15 сушени кайсии. Това означава, че можете лесно да консумирате 60 грама захар на едно заседание в сравнение с четири грама, открити в една кайсия.

Докато плодовете са питателни, важно е да имате предвид консумацията на захар, дори и да е от естествени източници като плодове. Твърде много захар може да увеличи шансовете за наддаване на тегло, по -силни желания и няколко други здравословни проблеми.

Добавени съставки

В допълнение към естествено срещащите се захари, много компании покриват сушени плодове със захар или сироп, за да ги направи по -сладки. Тъй като захарта задейства системата за възнаграждение на мозъка ни, допълнителната захар прави изсушените плодове по-жадни. По този начин е трудно да се придържате само към един размер на порцията.

Когато купувате сушени плодове, най -добре е да прочетете списъка с съставки. Разбира се, най -добрият ви вариант е да изберете сушени плодове, които съдържат само една съставка: самият плод. Избягвайте изсушени плодове с добавени високофруктозен царевичен сироп, рафинирана захар или изкуствени подсладители. За плодовете, които са естествено по -горчиви, като червени боровинки, е по -трудно да се намерят опции без добавена захар. В този случай потърсете марки, които използват плодов сок като естествен подсладител.

В допълнение към добавената захар, някои изсушени плодове съдържат малко количество масло, за да не им се попречи да се слепят. За да поддържат ниските цени, марките често избират нездравословни, нискокачествени масла като масло от рамо на рамото, което е най-добре да се избегне. Малко по -добрите опции включват слънчогледови и шафрови масла.

Ненужни добавки

сушене на плодове е естествена форма на опазване. Някои производители обаче използват допълнителни консерванти, наречени сулфити върху изсушените си плодове. Такива консерванти предотвратяват обезцветяването, като по този начин правят изсушените плодове да изглеждат по -привлекателни. Освен това, той може да удължи срока на годност.

Докато FDA счита тези консерванти за безопасни, някои индивиди могат да бъдат чувствителни към сулфитите. Честите симптоми включват стомашни спазми, респираторни проблеми, дразнене на кожата и други проблеми със здравето. Ако откриете, че сушеният плод не седи добре с вас, помислете за избор на марки без добавки или сулфити.

Долен ред

изсушените плодове могат да бъдат a Здравословен, питателен вариант при използване на подходящ размер на порцията и етикети за четене. Тъй като сушените плодове съдържат висока концентрация на калории и захар, препоръчвам да се представя около две супени лъжици малки сушени плодове или две парчета големи/нарязани сушени плодове. Сдвояването на изсушените ви плодове с източник на протеини или здрави мазнини може да помогне за стабилизиране на кръвната си захар и ли се чувствате по -доволни, отколкото от яденето на изсушените плодове сами.

Най -здравословните сушени плодове не съдържат добавени съставки. Етикетът трябва просто да прочете името на плодовете. Внимавайте за добавена захар, масла и консерванти като сулфити.

Когато се свежда до нея, не е нужно да се страхувате от сушени плодове (или плодове като цяло!). Като регистриран диетолог, аз ви насърчавам да експериментирате и да разсъждавате колко изсушените плодове ви карат да се чувствате. Доволен ли си, след като го изядете? Причинява ли подуване на корема или газ? Води ли до захарното желание? Това са някои въпроси, които трябва да помислите за това, ще ви помогне да разберете кое работи най -добре за вас. След като разберете как се чувства тялото ви, след като ядете сушени плодове, можете да решите дали и кога това е здравословен вариант за вас!

Получихме лъжичката на нетоксичен лак за нокти от естествен гуру за нокти.

Тук в Hum, ние сме в процес на пролет, почиствайки нашите съчетания за красота. Вече сме покрили съставките, за да избегнем вашите рутинни процедури за грижа за кожата, а сега преминаваме към нашия лак за нокти. За съжаление, една от клопките да стане по -естествено с вашата актуална козметика е, че те също не работят. В случай на нетоксичен лак за нокти, това често означава, че мани е свеж само за няколко дни, преди да започне да чипи. Тъжно!

Избрахме мозъка на Аджа Фриърсън, основател на нетоксична козметика на лак за лак за нокти, за да получим детайлите за това, защо да отидеш естествено на ноктите си е толкова важна-и причината, поради която нейната линия е Дълготраен.

Защо да преминете към нетоксичен лак за нокти?

„Всичко, което поставяте върху тялото си, дори на ноктите си, може да бъде погълнато вътрешно“, казва Фриърсън. И обикновеният лак за нокти съдържа съставки като формалдехид, формалдехидна смола и толуен. Това са най -лошите токсични съставки, открити в традиционния лак, казва Фриърсън. Формалдехидът е класиран от Работната група за околната среда (EWG) като висока опасност за здравето; Формалдехидната смола може да освободи формалдехид; Толуенът също получи висока степен на опасност от EWG, защото това е дразнещ невротоксин.

Тези токсини също могат да повредят ноктите ви и да причинят пилинг. Фриърсън, който през цялото време рисуваше ноктите си, забеляза, че ноктите й започват да се отлепват. Когато търси неформалдехид, съдържащ укрепване на ноктите, тя открива мирх. Myrrh е чудесно естествено укрепване на ноктите. Плюс това, това е антибактериално, противогъбично и противовъзпалително, казва Фриърсън. (Тя го използва в лакове за нокти.)

Какво означава нетоксичен лак за нокти?

„Нетоксичното означава, че няма очакване за вреда от нито една от съставките. Този етикет може да се отнася до всичко – от канцерогени до дразнители “, обяснява Фриърсън. Проблемът: Не винаги знаем пълната токсичност на съставките. „Например, полските производители първоначално добавиха трифенил фосфат (TPP) за полиране в опит да заменят дибутил фталат, известен ендокринен разрушител. TPP трябваше да бъде по -безопасен, но сега разбрахме, че и това е ендокринен разрушител “, казва тя. „И така, докато алтернативите изобилстват, те не винаги са по -добри.“

Тя разработва: „Значи лакът за нокти някога ще бъде достатъчно чист за пиене? Ако се очаква да се представи наравно с традиционния лак за нокти, тогава отговорът е не. Но можем да го направим възможно най-безопасно, като премахнем известните токсини и оставаме въоръжени с най-новите изследвания на химикалите, чиято токсичност не сме 100 процента сигурни. “

Какво искате хората да знаят за не-не, Токсичен лак за нокти?

„Лакът за нокти трябва да е възможно най-без токсини“, казва тя. „Но ако искате да остане на ноктите си повече от 15 минути, имайте блясъка и разнообразието от цвят, който искате, и не се разтваряте в топла вода, той никога няма да бъде без химикал. Все още е по същество боя. » Въпреки че тя казва, че формулите на алкохол и водна основа могат да използват по-малко химикали, те все още ще се чипват по-бързо от традиционния лак.

Какво прави лаковете на козметиката на навика различно?

„Навикът естествено укрепва ноктите с екстракт от мирх, е сертифициран за PETA като веган и без жестокост, без глутен и без толуен, формалдехид , Формалдехидна смола, камфор, трифенил фосфат, дибутил фталат, ксилол, парабени и аромати “, казва Фриърсън. Те също така се стремят да бъдат възможно най -устойчиви и са единствената марка, която използва бамбуково превишаване, което намалява използването на пластмаса. „По принцип навикът е възможно най -естествен и устойчив, докато е достатъчно шик, за да остави на плота на банята! Доказателството е на снимката по-долу. ”

Как да направите селекции от гъсти хранителни вещества на бюджет!

Случвало ли ви се е да влезете в Hangry на Trader Joe и да оставите с нищо друго освен на Джо-Джо и замразени подложки тайландски? Помолихме регистрирания диетолог Алекс Касперо да ни преведе през нейния хранителен път в Trader Joe’s и да сподели няколко съвета за по-интелигентно пазаруване.

Вижте пълния бюджетен списък с хранителни стоки по-долу и гледайте видеото по-горе, за да чуете Алекс да обясни Хранителните ползи на всеки артикул и как тя го използва през цялата си седмица.

Храната за хранителни стоки на Trader Joe

персийски краставици, 2,29 долара замразени чушки, $ 1,68 черни боб ротини, макаронени изделия, 2,99 долара хранителна дроя, $ 2.99 Замразени парченца манго, $ 2,79 Superseed & Ancient Grain Blend, $ 4,99 замразени изсушени боровинки, $ 3,29 Органичен канал зачервен карфиол, $ 1,99 Тахини сос, $ 2,99 Суперхранителна пилаф, $ 3,99 немаслена гръцко кисело мляко, $ 4.99 с хрупкаво кърма Сироп, $ 7,99

Contents

Publicado en healthblog

Dónde estamos

Presupuesto







Contacto

T: 952 50 81 28 · 608 20 17 13
E: info@reformassegura.com

test5173
Powered by Kreativaweb.com